Półmisek serów
camembert/pleśniowy/żółty twardy/konfitura/krakersy
Półmisek przekąsek
Falafele z sosem jogurtowym
Pumpernikiel z musem z dziczyzny
Szaszłyki z krewetką i ananasem
Pomidor suszony z mozzarellą i szynką westfalską
Cukinia z humosem z pieczoną papryką
Kabanosy z sosem majonezowym z wasabi
Warzywa chrupiące z dipem serowym
Półmisek owoców
Oliwki/papryczki z serem
Wino Zamkowe- butelka
podany z oliwą z natki pietruszki i majonezem paprykowym
podany z piklowaną cebulką i dynią, musztardą francuską, żółtkiem i borowikami marynowanymi
podane w galarecie z marchwią i musem chrzanowym
duszone w ciemnym sosie z czerwonym winem, pieczarką portobello, cebulą i śmietanką
podany na sosie tatarskim z pieczonymi ziemniakami
smażona w panko podana na puree z batata, z ciemnym sosem azjatyckim, grzybami shimeji i brokułem
podany z makaronem domowym i natką pietruszki
podany z puree maślanym z omastą i jajem gotowanym
z pomidorami i selerem naciowym podany z krokietem z krabem i beszamelem
podana z podrobami, śliwką i gruszką w occie oraz szarą kluską
gotowany na wędzonce podany z łopatką pieczoną i ziemniakami
w burakach z imbirem, żółtymi i czerwonymi borakami i winegretem pomarańczowym
podana z jajkiem, serem pleśniowym, boczkiem grillowanym i sosem miodowo-musztardowym
podany z figami, ciecierzycą, sałatą rzymską i sosem malinowym
majerankiem i cząbrem, podane z sosem borowikowym na śmietanie
serem pleśniowym, kaparami, śmietaną, zielonym groszkiem, białym winem, pestkami dyni i szpinakiem
podane z oliwą truflową, parmezanem i smażonymi grzybami z groszkiem zielonym
podane na puree maślanym z karmelizowaną gruszką, burakami i jarmużem
podne w sosie własnym z marchewką, na bigosie myśliwskim i puree z marchwi
z jabłkami i majerankiem podana z kopytkami , sosem karmelowo-żurawinowym i zasmażaną kapuatą czerwoną
podany z gratine z batata, sosem z sera pleśniowego, zielonym groszkiem, brokułem i szpinakiem
podany z sałatką ziemniaczaną, z sosem musztardowym, cebulą, maślanym puree i jajkiem sadzonym
podany na risotto szafranowym i bliss z krewetek
z ananasem, mlekiem kokosowym, zielonym groszkiem, boczniakiem mikołajkowym podane z ryżem
podany na puree maślanym ze szpinakiem, borowikami i sosem demi glace
crunchy orzechowym i lodami
podany z karmelizowanymi jabłkami i lodami
podana na ciepło z lodami waniliowymi
podane z gorącymi malinami
with homemade pasta
with pasta
served with chips and carrot and orange salad
served with cream and raspberry sauce
served with mased potato and carrot salad
By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.
OK, close