Półmisek serów
camembert/pleśniowy/żółty twardy/konfitura/krakersy
Półmisek przekąsek
Falafele z sosem jogurtowym
Pumpernikiel z musem z dziczyzny
Szaszłyki z krewetką i ananasem
Pomidor suszony z mozzarellą i szynką westfalską
Cukinia z humosem z pieczoną papryką
Kabanosy z sosem majonezowym z wasabi
Warzywa chrupiące z dipem serowym
Półmisek owoców
Oliwki/papryczki z serem
Wino Zamkowe- butelka
duszone w winie podane na puree z batata, karelizowaną szalotką i figami
podane z łososiem, kwaśną śmietaną i kawiorem
podane z borowikiem marynowanym, serem dojrzewającym, dynią marynowaną, jeżyną i piklowaną cebulą
podana z orzechami prażonymi i puree pietruszkowym
podany na puree z selera, z sałatką z jabłek o ogórka małosolnego
na puree z selera i jabłek podana z kiszonym ogórkiem
podany z krokietem z żebra wołowego i jajkiem przepiórczym na puree ziemniaczanym
podany z makaronem
podany z jajkiem i puree ziemniaczanym z omastą
podany z krokietem ziemniaczanym z pieczonym łososiem
podane z karmelizowanym jabłkiem, majerankiem, szalotką i dżemem jabłkowym
rukolą i orzechami prażonymi podane z burattą
podane w sosie śmietanowym z sosem rybnym, zielonym groszkiem i szparagami
figami, pomarańczą i fasolką szparagową
szparagami, avocado, ciecierzycą i sałatą rzymską
podana z kozim serem i malinami
podany z sosem ze skorupiaków i małżami, cukinią i puree marchwiowym z palonym masłem
podany na puree z selera i jabłka, małodym bobem, szparagami i grzybami shimej
podany na kaszy pęczak z orzechami i burakami z zalewy octowej
podany z puree ziemniaczanym i chrupiącymi warzywami
podany z ciemnym sosem demi glace, smażonymi warzywami i sałatą ze śmietaną
podany z polentą, parmezanem, mascarpone, kukurydzą i puree z zielonego groszku
podany na puree marchwiowym z palonym masłem, marchwią, sałatką z piklowaną cebulą i młodą kapustą zasmażaną z boczkiem
podana z puree z batata, wanilią, szparagami i kaszanką
podany a biszkopcie bananowym z lodami bananowymi
podany z lodami malinowymi
pieczony w niskiej temperaturze podany z lodami brzoskwiniowymi
Rosół z domowym makaronem
podane w śmietanie z sosem malinowym
podana z makaronem
podane z frytkami oraz surówką z marchwi i pomarańczy
podane z puree ziemniaczanym i surówką z marchwi
Zapisz się i otrzymuj najnowsze
informacje o ofertach hotelu.
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Zamek Gniew Sp. z o.o., Zamkowa 3, 83-140, Gniew Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności). Zmiany ustawień plików cookies możesz dokonać w ustawieniach.