Półmisek serów
camembert/pleśniowy/żółty twardy/konfitura/krakersy
Półmisek przekąsek
Falafele z sosem jogurtowym
Pumpernikiel z musem z dziczyzny
Szaszłyki z krewetką i ananasem
Pomidor suszony z mozzarellą i szynką westfalską
Cukinia z humosem z pieczoną papryką
Kabanosy z sosem majonezowym z wasabi
Warzywa chrupiące z dipem serowym
Półmisek owoców
Oliwki/papryczki z serem
Wino Zamkowe- butelka
podany z oliwą z natki pietruszki i majonezem paprykowym
podany z piklowaną cebulką i dynią, musztardą francuską, żółtkiem i borowikami marynowanymi
podane w galarecie z marchwią i musem chrzanowym
duszone w ciemnym sosie z czerwonym winem, pieczarką portobello, cebulą i śmietanką
podany na sosie tatarskim z pieczonymi ziemniakami
smażona w panko podana na puree z batata, z ciemnym sosem azjatyckim, grzybami shimeji i brokułem
podany z makaronem domowym i natką pietruszki
podany z puree maślanym z omastą i jajem gotowanym
z pomidorami i selerem naciowym podany z krokietem z krabem i beszamelem
podana z podrobami, śliwką i gruszką w occie oraz szarą kluską
gotowany na wędzonce podany z łopatką pieczoną i ziemniakami
w burakach z imbirem, żółtymi i czerwonymi borakami i winegretem pomarańczowym
podana z jajkiem, serem pleśniowym, boczkiem grillowanym i sosem miodowo-musztardowym
podany z figami, ciecierzycą, sałatą rzymską i sosem malinowym
majerankiem i cząbrem, podane z sosem borowikowym na śmietanie
serem pleśniowym, kaparami, śmietaną, zielonym groszkiem, białym winem, pestkami dyni i szpinakiem
podane z oliwą truflową, parmezanem i smażonymi grzybami z groszkiem zielonym
podane na puree maślanym z karmelizowaną gruszką, burakami i jarmużem
podne w sosie własnym z marchewką, na bigosie myśliwskim i puree z marchwi
z jabłkami i majerankiem podana z kopytkami , sosem karmelowo-żurawinowym i zasmażaną kapuatą czerwoną
podany z gratine z batata, sosem z sera pleśniowego, zielonym groszkiem, brokułem i szpinakiem
podany z sałatką ziemniaczaną, z sosem musztardowym, cebulą, maślanym puree i jajkiem sadzonym
podany na risotto szafranowym i bliss z krewetek
z ananasem, mlekiem kokosowym, zielonym groszkiem, boczniakiem mikołajkowym podane z ryżem
podany na puree maślanym ze szpinakiem, borowikami i sosem demi glace
crunchy orzechowym i lodami
podany z karmelizowanymi jabłkami i lodami
podana na ciepło z lodami waniliowymi
podane z gorącymi malinami
podana z makaronem
podane z frytkami oraz surówką z marchwi i pomarańczy
podane w śmietanie z sosem malinowym
i sosem pomidorowym
Zapisz się i otrzymuj najnowsze
informacje o ofertach hotelu.
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Zamek Gniew Sp. z o.o., Zamkowa 3, 83-140, Gniew Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności). Zmiany ustawień plików cookies możesz dokonać w ustawieniach.