Kuchnia Świata - Kuchnia Indyjska

  1. Zamek Gniew
  2. Atrakcje Zamku
  3. KALENDARZ IMPREZ
  4. Szczegóły aktualności
27 . 10
28 . 10
04 października 2020

Niedziela z zamkowym obiadem bufetowym dla całej rodziny pt. Kuchnie świata.
W naszej restauracji zapewnimy Państwu niesamowite wrażenia kulinarne dostarczone przez naszego Szefa Kuchni Mariusza Gachewicza.
W dniu 04 październik zapraszamy Państwa na kuchnie w temacie "Indyjskim"

 

A co w stole :
Daal Shorba Zupa ostra z soczewicy
Pakora/Pakoda/Bhajia Przystawki z warzyw w cieście z mąki z ciecierzycy
Samosa pierożki smażone z farszem warzywnym i mięsnym.
Korma łagodne curry ze śmietanowym sosem z orzechami.
Biryani danie zapiekane z ryżem mięsem, warzywami i rodzynkami.
Tikka Masalamięso z kurczaka marynowane w sosie śmietanowo- pomidorowym z dużą ilością przypraw
Jhalfreezi / Jalfrezi Marynowane kawałki kurczaka lub ryby z dodatkiem cebuli, papryki, pomidorów, chili i przypraw podawane w gęstym sosie.
Madras Curry podawane w gęstym sosie na bazie mleka kokosowego, z dużą ilością chili, tamaryndu, anyżu, imbiru oraz innych przypraw.
Vindaloo Mięso z ziemniakami zatopione w bardzo ostrym sosie z chili i czosnkiem.
Nie zapominając o najmłodszych przygotujemy specjalne smakołyki
Termin:
- Niedziela, 04 październik
- 12::00-18:00
Cena
75 zł – osoba dorosła,
35 zł – dzieci 4-10 lat,
Bezpłatnie – dzieci do 3 lat.
*Napoje w cenie:
- bufet z kawą i herbatą, woda
Rezerwacja stolików
☎ +48 728 423 46
Gwarantujemy rodzinną, ciepłą atmosferę, a na specjalne życzenie możliwość rezerwacji wspólnego stołu dla Państwa.
Dodatkowo zapraszamy do rezerwacji :
- 1 godziny gry w kręgle w cenie 50 zł h
- 1 godziny na basenie, jacuzzi i saunie 20 zł os dorosła 10 zł dziecko

Uwaga w tym dniu na dania  a`la carte zapraszamy od 15:30

Newsletter

Zapisz się i otrzymuj najnowsze
informacje o ofertach hotelu.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij