W pakiecie:
Hotel Zamek Gniew zastrzega sobie prawo do możliwości zmiany programu pobytu!
MENU - BAL WENECKI
Przystawka
Łosoś marynowany w koprze z majonezem szczypiorkowym i cebulą marynowaną
Zupa
Bulion grzybowy z kluseczkami
Danie głowne
Noga z kaczki confitowana podawana na czerwonej zasmażanej kaspuście z ziemniaczanym puree maślanym i sosem własnym z żurawiną
Bufet - płyta
Vitello tonato z indyka z sosem tuńczykowo – kaparowym
Babeczki faszerowane musem twarogowym z wędzonym łososiem
Carpaccio wołowe
Rolada z boczku z pieprzem marynowanym
Sałatka z kurczakiem i grzankami
Śledzie
Zupa
Węgierska gulaszowa
Tajska zupa z kurczakiem i mlekiem kokosowym
Dania główne
Udko trybowane faszerowane szpinakiem i duszonymi grzybami z sosem tymiankowym
Łopatka pieczona z sosem truflowo – pieprzowym
Gulasz wołowy po azjatycku z trawą cytrynową, kefirem i orzechami ziemnymi
Krokiety faszerowane szpinakiem
Polik wieprzowy w sosie tymiankowym z cebulą perlową
Det ryb morskich z sosem krewetkowym
Dodatki
Ziemniaki opiekae
Warzywa gotowane
Deser
Ciasta z zamkowej cukierni
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information about the purpose of their use, including processing of user activity data and advertising personalization, as well as the possibility to change cookie settings, can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you consent to the use of technologies such as cookies and to the processing by Zamek Gniew Sp. z o.o., Zamkowa 3, 83-140, Gniew, of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie identifiers, for analytical and marketing purposes (including automated ad targeting, measuring their effectiveness, and processing user data for analytical purposes). You can change cookie settings and detailed consent preferences in the settings.