Hotel Zamek Gniew
Pozwól nam, zabrać Ciebie i Twoja drugą połowę do świata weneckiej magii. Pełnej przepychu, szyku, dzikich zmysłów i pożądania. Niech pobyt w ekskluzywnym Hotelu Zamek Gniew stanie się Twoją Wenecją. Dla wszystkich, którzy pokochają to pełne elegancji i klimatu miejsce, mamy niepowtarzalną okazję, aby przedłużyć pobyt łącząc go z Walentynkami, które mogą być kolejną wenecką podróżą. Nie czekaj – czas ucieka. Zostań Casanową swojej wybranki.

W pakiecie:

  • nocleg w komfortowym pokoju
  • śniadanie w formie bogatego bufetu
  • udział w Balu Weneckim na Dziedzińcu Zamkowym przy największych hitach sceny muzycznej minionych lat z zespołem OMEN BAND!
  • maskarada z kolacją serwowano bufetową (bogate bufety, desery, owoce)
  • open bar (woda, kawa, herbata, soki, napoje gazowane, wino, wódka, piwo)
  • zabawy i konkursy (atrakcja główna - KASYNO!!!)
  • unikatowa atrakcja w postaci szczudlarzy
  • nieograniczony dostęp so strefy wellness, saun, jacuzzi i sali fitness
  • stół billardowy - dodatkowo płatne / tenis stołowy / kręgielnia - dodatkowo płatne / herbaciarnia

 

Hotel Zamek Gniew zastrzega sobie prawo do możliwości zmiany programu pobytu!

Meals

MENU - BAL WENECKI

 

Przystawka

Łosoś marynowany w koprze z majonezem szczypiorkowym i cebulą marynowaną

 

Zupa

Bulion grzybowy z kluseczkami

 

Danie głowne

Noga z kaczki confitowana podawana na czerwonej zasmażanej kaspuście z ziemniaczanym puree maślanym i sosem własnym z żurawiną

 

Bufet - płyta

Vitello tonato z indyka z sosem tuńczykowo – kaparowym

Babeczki faszerowane musem twarogowym z wędzonym łososiem

Carpaccio wołowe

Rolada z boczku z pieprzem marynowanym

Sałatka z kurczakiem i grzankami

Śledzie  

                                                                                                                                                                                                                       

Zupa

Węgierska gulaszowa

Tajska zupa z kurczakiem i mlekiem kokosowym

 

Dania główne

Udko trybowane faszerowane szpinakiem i duszonymi grzybami z sosem tymiankowym

Łopatka pieczona z sosem truflowo – pieprzowym

Gulasz wołowy po azjatycku z trawą cytrynową, kefirem i orzechami ziemnymi

Krokiety faszerowane szpinakiem

Polik wieprzowy w sosie tymiankowym z cebulą perlową

Det ryb morskich z sosem krewetkowym

 

Dodatki

Ziemniaki opiekae

Warzywa gotowane

 

Deser

Ciasta z zamkowej cukierni

Arrival
Departure
Animals
Accepted methods of payment:
American Express Mastercard Maestro Visa Visa Electron