Szlachecka Zabawa Ostatkowa w Hotelu Zamek Gniew

  1. Wakacje na zamku
  2. Oferty specjalne
  3. Pakiety
  4. Szlachecka Zabawa Ostatkowa w Hotelu Zamek Gniew
  • 1 noc
  • HB - Śniadanie i obiadokolacja

opis oferty

Hotel zamek Gniew zaprasza do udziału w Zabawie Ostatkowej w wyjątkowym miejscu jakim jest Dziedziniec Zamkowy zwany Salą Królewską.

Szlachecka Zabawa Ostatkowa w Hotelu Zamek Gniew

Hotel zamek Gniew zaprasza do udziału w Zabawie Ostatkowej

 w wyjątkowym miejscu jakim jest Dziedziniec Zamkowy zwany Salą Królewską.

Ostatnie dni karnawału warto spędzić w miłej atmosferze i gonie przyjaciół …

Termin: 02.03.2019

Start 19:00 – 03:00

W ofercie :

·         Nocleg w komfortowych pokojach wraz ze śniadaniem

·         Uroczyste powitanie historyczne salwą armatnią

·         Rozpoczęcie zabawy  tradycyjnym polonezem

·         Rycerski pokaz szermierki

·         Specjalne menu kolacji


Wykwintne Menu Kolacji Ostatkowej

SERWIS

Przystawka

Pasztet z dziczyzny, podany z puree z gruszki i musem chrzanowym

Zupa

Zupa na kaczynie z kawałkami grzybów z kluską kładzioną

Danie główne

Łopatka pieczona duszona w sosie własnym, podana z puree maślanym,

duszoną fasolką szparagową, marchwią i papryką

Deser

Panna cotta cytrynowa, podana z sosem karmelowym

BUFETY

Sałatkowy

Sałata z grillowanym kurczakiem,grzankami i żółtym serem

Sałatka z kawałkami wędzonej ryby, jajem i sosem musztardowym

Capresi z ziołowym pesto i prażonymi migdałami

Marynaty ( patisony, papryka, korniszony, cebulki, kapary, oliwki, pieczarki)

Pieczywo, masło

Zimny

Mus z wędzonej ryby podany na świeżym ogórku

Kurczak nadziewany podrobami z dużą ilością natki pietruszki

Indyk nadziewany musem ziołowym, podany na sałacie z suszonym pomidorem

Tatar z tęczowego pstrąga z musztardą z gorczycą

Terina z brokuła podana na sałatce z dipem z musztardy z gorczycą

Matias w zalewie octowej z patisonem i marynowanymi pieczarkami

Mięsa pieczone ( schab ze śliwką, boczek pieczony z pieprzem zielonym,

karczek nacierany czosnkiem, pasztet z dziczyzny)

Sos tatarski, sos żurawinowy, sos chrzanowy

Ciepły - Zupa

Krem z warzyw z kolendrą i grzankami

Ciepły – dania główne

Wieprzowina duszona po indyjsku z warzywami i zielonym curry

Bitki wieprzowe podane z sosem myśliwskim

Uda z kurczaka nadziewane po staropolsku, w sosie śliwkowym

Pulpety z białej ryby, podane na szpinaku w śmietanie

Makaron penne rigate podany z kawałkami polędwiczki wieprzowej i boczniakiem

Brokuły gotowane na parze, podane z tartym serem feta

Warzywa gotowane na parze z migdałami

Kopytka z boczkiem i szczypiorem

Ziemniaki pieczone z wędzoną papryką

Deserowy

Ciasto własnego wypieku w zamkowej cukierni

Napoje

Woda  1 l/os.

Soki owocowe 1 l/os.

Kawa / herbata


ważne informacje

przyjazd od 15:00
wyjazd do 11:00

Warunki anulacji

Do złożenia rezerwacji wymagana jest wpłata za cały pobyt z góry za pośrednictwem systemu płatności online. W przypadku anulowania rezerwacji lub nie pojawienia się w obiekcie w dniu przyjazdu wpłacona przedpłata przepada.

Metody płatności

Visa Visa Electron MasterCard Maestro American Express

Pozostałe oferty

Newsletter

Zapisz się i otrzymuj najnowsze
informacje o ofertach hotelu.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij