Szlachecka Zabawa Ostatkowa w Hotelu Zamek Gniew

  1. Wakacje na zamku
  2. Zamek
  3. Kalendarz imprez
  4. Szczegóły aktualności
23 . 05
24 . 05
02 marca 2019

Hotel zamek Gniew zaprasza do udziału w Zabawie Ostatkowej

 w wyjątkowym miejscu jakim jest Dziedziniec Zamkowy zwany Salą Królewską.

Ostatnie dni karnawału warto spędzić w miłej atmosferze i gonie przyjaciół …

Szlachecka Zabawa Ostatkowa w Hotelu Zamek Gniew

Hotel zamek Gniew zaprasza do udziału w Zabawie Ostatkowej

 w wyjątkowym miejscu jakim jest Dziedziniec Zamkowy zwany Salą Królewską.

Ostatnie dni karnawału warto spędzić w miłej atmosferze i gonie przyjaciół …

Termin: 02.03.2019

Start 19:00 – 03:00

W ofercie :

  • Uroczyste powitanie historyczne salwą armatnią
  • Rozpoczęcie zabawy  tradycyjnym polonezem
  • Rycerski pokaz szermierki
  • Specjalne menu kolacji
  • Zabawa muzyczna którą poprowadzi  Grupa Wodzirejska DJ MAX team

    Cena biletu 180 zł os osoby

Specjalna oferta noclegowa  

199 zł  za pobyt w pokoju 2 os z śniadaniem bufetowym  

Rezerwuj już dziś !!!!!

Wykwintne Menu Kolacji Ostatkowej

SERWIS

Przystawka

Pasztet z dziczyzny, podany z puree z gruszki i musem chrzanowym

Zupa

Zupa na kaczynie z kawałkami grzybów z kluską kładzioną

Danie główne

Łopatka pieczona duszona w sosie własnym, podana z puree maślanym,

duszoną fasolką szparagową, marchwią i papryką

Deser

Panna cotta cytrynowa, podana z sosem karmelowym

BUFETY

Sałatkowy

Sałata z grillowanym kurczakim,grzankami i żółtym serem

Sałatka z kawałkami wędzonej ryby, jajem i sosem musztardowym

Capresi z ziołowym pesto i prażonymi migdałami

Marynaty ( patisony, papryka, korniszony, cebulki, kapary, oliwki, pieczarki)

Pieczywo, masło

Zimny

Mus z wędzonej ryby podany na świeżym ogórku

Kurczak nadziewany podrobami z dużą ilością natki pietruszki

Indyk nadziewany musem ziołowym, podany na sałacie z suszonym pomidorem

Tatar z tęczowego pstrąga z musztardą z gorczycą

Terina z brokuła podana na sałatce z dipem z musztardy z gorczycą

Matias w zalewie octowej z patisonem i marynowanymi pieczarkami

Mięsa pieczone ( schab ze śliwką, boczek pieczony z pieprzem zielonym,

karczek nacierany czosnkiem, pasztet z dziczyzny)

Sos tatarski, sos żurawinowy, sos chrzanowy

Ciepły - Zupa

Krem z warzyw z kolendrą i grzankami

Ciepły – dania główne

Wieprzowina duszona po indyjsku z warzywami i zielonym curry

Bitki wieprzowe podane z sosem myśliwskim

Uda z kurczaka nadziewane po staropolsku, w sosie śliwkowym

Pulpety z białej ryby, podane na szpinaku w śmietanie

Makaron penne rigate podany z kawałkami polędwiczki wieprzowej i boczniakiem

Brokuły gotowane na parze, podane z tartym serem feta

Warzywa gotowane na parze z migdałami

Kopytka z boczkiem i szczypiorem

Ziemniaki pieczone z wędzoną papryką

 

Deserowy

Ciasto własnego wypieku w zamkowej cukierni

Napoje

Woda  1 l/os.

Soki owocowe 1 l/os./Kawa / herbata

Promocyjne ceny na napoje alkoholowe

 

Rezerwacja:

tel: +48 58 535 38 80 tel.kom: +48 666 010 394 tel/fax: +48 58 535 38 80 recepcja@zamek-gniew.pl

Newsletter

Zapisz się i otrzymuj najnowsze
informacje o ofertach hotelu.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij