Zamkowy Bal Karnawałowy

  1. Home
  2. Hotel
  3. Aktualności
  4. Szczegóły aktualności
22 . 02
23 . 02
03 lutego 2018

Zapraszamy na Zamkowy Bal Karnawałowy
Termin: 03 LUTEGO
Miejsce :
DZIEDZINIEC ZAMKOWY
ZABAWA Z ZESPOŁEM SILVERTON
http://www.zespolsilverton.pl/
Dobry gust muzyczny, nienaganna prezencja, rozpierająca energia, a przede wszystkim świetna zabawa.

 

Zapraszamy na Zamkowy Bal Karnawałowy
Termin: 03 LUTEGO
Miejsce :
DZIEDZINIEC ZAMKOWY
ZABAWA Z ZESPOŁEM @SILVERTON
http://www.zespolsilverton.pl/
Dobry gust muzyczny, nienaganna prezencja, rozpierająca energia, a przede wszystkim świetna zabawa.

MENU - POLSKA KUCHNIA TRADYCYJNA
Dania serwowane oraz zimne przekąski
Napoje, alkohol:
Sok, woda, kawa i herbata w bufecie
Drink powitalny

CENA BILETU 145 ZŁ OS.
rezerwacja: recepcja@zamek-gniew.pl tel. +48 666 010 394

Menu

Kolacja serwowana

Przystawka zimna

Pasztet pieczony z żurawiną, podany z musem chrzanowym i piklowanymi warzywami

Zupa

Krem z pieczonego ziemniaka z mascarpone i boczkiem

Danie główne

Pieczeń z prosięcia nadziewana farszem grzybowym, podany na maślanym puree , chrupiącymi warzywami i sosem na bazie brandy

Deser

Mus owocowy podany na kruchym spodzie z owocami i sosem maślanym

 

Bufet ciepły

Gulasz wołowy na pieczonych warzywach z kluską śląską

Łopatka pieczona w niskiej temperaturze podana z sosem z czerwonej cebuli i wina, warzywami grillowanymi

Kurczak nadziewany po staropolsku z podrobami, natką pietruszki i sosem ciemnym

Makaron w sosie śmietanowym z czosnkiem ze szpinakiem i prażonymi pestkami dyni

Ozory wieprzowe duszone podane w sosie chrzanowym

Kopytka z boczkiem i szczypiorem

Warzywa z wody z prażonymi pestkami dyni

Szandar po kociewsku

Gołąbki zamkowe

Bufet zimny

Schab pieczony podany z sosem tuńczykowo – kaparowym,

Torcik z pasztetu z dziczyzny z galaretką porzeczkową

Kaczka nadziewana podrobami i suszoną śliwką

Mus z kurczaka w panko podany na warzywach w sosie teriyaki

 Terina z kurczaka podana na ananasie karmelizowanym

Matias w salsie pomidorowej na słodko - ostro

Mus z kaczki z pistacjami podany na grzance

Sałatka ze szpinaku z kawałkami sera pleśniowego, gruszki, kurczaka i grzankami ziołowymi

Sałatka z rukoli pieczonej kaczki, orzechów karmelizowanych i chrupiących warzyw

Schab marynowany w warzywach, wędzony w drzewie gruszy

Boczek nacierany czosnkiem i majerankiem, wędzony

Ćwikła z chrzanem

Chrzan ze śmietaną

Sos tatarski

Marynaty z zamkowej piwnicy

Smalec

Bufet deserowy

Wybór ciast i deserów z zamkowej cukierni

 

Specjalne ceny alkoholi

Wino białe/czerwone 35 zł

Wódka 0,5L 45 zł

Piwo 0,5 L 6 zł

Cola, Fanta 1 L 8 zł



SERDECZNIE ZAPRASZAMY

Newsletter

Zapisz się i otrzymuj najnowsze
informacje o ofertach hotelu.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij